Maak het gemakkelijk met uw eigen app voor online afspraken

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet in plaats van hun vaste pc. Door het aanbieden van een mobiele app biedt u deze klantengroep een extra service. Dat kan voor de betreffende klanten een reden zijn om voor u te kiezen in plaats van de concurrent. 

Uw eigen App
Wij maken voor u uw eigen app. Deze komt onder uw eigen naam en met uw eigen logo en huisstijl in de app-stores te staan.

Via uw eigen mobiele app van OnlineAgenda.nl kunnen uw klanten eenvoudig online reserveren via hun smartphone of tablet. Uw klanten melden zich eenmalig aan met hun bestaande account. Ze hoeven dus niet elke keer te zoeken naar uw website, waarna ze zich vervolgens weer moeten registreren. Allemaal extra handelingen die hen bespaard blijven. Klanten kunnen zelf hun gegevens aanpassen, bijvoorbeeld als ze een nieuw e-mailadres hebben. En als ze de datum van hun afspraak vergeten zijn, zoeken ze die snel even op! 
 
De app biedt de volgende mogelijkheden: 
  • online reserveren;
  • eigen gegevens bekijken en wijzigen;
  • eigen reserveringen bekijken.
Uw agenda beheren via een app
Op de bovenstaande apps kunt u ook inloggen met uw beheersaccount om zo uw eigen agenda te beheren. Deze optie is volop in ontwikkeling en werkt het uitstekend op zowel een smartphone of een tablet.
 
Heeft u nog vragen over de apps van OnlineAgenda.nl? 
Bel Mark Wempe op 050 26 00 295 of mail naar info@onlineagenda.nl