Gemakkelijk online afspraken maken voor uw klanten

Via OnlineAgenda.nl kunnen uw klanten zelf online afspraken maken. Lijkt u dat niet heerlijk: u opent uw online agenda en er staan opeens weer een paar nieuwe afspraken te wachten op uw goedkeuring. Zonder dat u daar iets voor heeft moeten doen! Behalve voor het maken van online afspraken, kunt u OnlineAgenda.nl ook gebruiken zodat uw klanten kunnen online inschrijven voor cursussen, workshops of andere bijeenkomsten

Houd grip op uw tijdsplanning
Vaak wordt als bezwaar aangevoerd tegen online afspraken maken dat de beheerder te weinig grip heeft op de ingeboekte tijd en de planning. Maar maak u zich geen zorgen: met ons systeem raakt u uw invloed niet kwijt. Het systeem laat uw klant niet klakkeloos elk tijdstip kiezen, maar bepaalt zelf wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Van elke nieuwe reservering krijgt u een melding. U controleert de reservering, past deze eventueel aan, en verstuurt de bevestiging. Pas dan is de reservering definitief. 

Kies voor gemak en tijdsbesparing 
Kunt u de telefoon niet altijd opnemen of willen uw klanten afspreken buiten uw werktijden dan moet u elke keer weer het antwoordapparaat afluisteren en de insprekers terugbellen. Hoe fijn zou het zijn als u minder tijd kwijt zou zijn aan deze klus? 
Dat kan als u OnlineAgenda.nl gebruikt voor online afspraken. U wordt tijdens bezigheden veel minder vaak gestoord door de telefoon en u hoeft dus ook veel minder klanten terug te bellen. 

Grotere klanttevredenheid 
Onderzoek wijst uit dat steeds meer klanten vanaf hun werk online een afspraak willen maken. Dit kan nu via onze moduel voor online afspraken, dus zonder dat ze hoeven te bellen. Wel zo fijn! Dat uw klanten uw extra service waarderen, merkt u aan de klanttevredenheid. En aan uw omzet. De investering in OnlieAgenda.nl verdient u zo dubbel en dwars terug.

Voordelen voor uw klanten: 
  • Uw klanten kunnen ook op hun werk of buiten openingstijden online inboeken;
  • Veel mensen zoeken bedrijven tegenwoordig via Internet. Als ze dan op uw website terechtkomen, kunnen ze direct een online afspraak inboeken. 
Voor klanten die gebruikmaken van smartphone of tablet is er een mobiele app ontwikkeld. Uiteraard werkt onze internetmodule voor het maken van online afspraken ook uitstekend op elke mobiele telefoon of tablet

Heeft u vragen over agendabeheer of afspraken inboeken?
Bel Mark Wempe op 050 26 00 295 of mail naar info@onlineagenda.nl
 
Lees meer over het online inschrijven voor cursussen, workshops of andere bijeenkomsten met OnlineAgenda.nl